Bedrijfsprofiel

Historiek

In 1962 startte Julien Vandelannoote met een eenmanszaak zinkwerk en algemene loodgieterij. Voordien werkte hij in loondienst in Kortrijk waar hij het vak leerde. 

Het bedrijf kende succes en na zijn technische studies in Roeselare en Gent, kwam zoon Luc in de firma vanaf 1971. De zaak werd in 1986 omgebouwd tot een coöperatieve vennootschap en nog een tijdje later tot de NV Vandelannoote. 

Kleinzoon Arne, derde generatie, studeerde in 2005 af als ingenieur bouwkunde. Sedert enkele jaren heeft Arne de leiding van het bedrijf van zijn vader overgenomen.  

Troeven

Als VMZINC at WORK installateur beantwoorden wij binnen aanvaardbare tijd op alle offerte aanvragen. In functie van onze beschikbaarheid en werkdruk zal dit antwoord positief of negatief zijn.

Als VMZINC at WORK installateur hanteren wij een hoge graad van professionalisme en streven wij ernaar om, samen met de opdrachtgever, de vooropgestelde planning te respecteren en hierover zeer duidelijk te communiceren.

Als VMZINC at WORK installateur zal onze prijsofferte steeds rekening houden met de richtprijzen van VMZINC, geleverd en geplaatst per m².

Als VMZINC at WORK installateur genieten medewerkers een doorgedreven en regelmatige opleiding en training bij VMZINC.

Als VMZINC at WORK installateur kunnen wij gebruik maken van technische ondersteuning van VMZINC en, indien nodig, beroep doen op hun expertise, van ontwerp tot op de werf.